sport rit 170 Km

Na het kleine ritje van gisteren ging ik vandaag weer voor de lange afstand met een nieuwe rit langs Brugge, een omgeving die ik zelden aandoe. Ik reed langs het water naar Brugge. Het begon langs het Ieperleekanaal en de IJzer naar Nieuwpoort en van daar volgde ik het kanaal Nieuwpoort – Plassendale, dat op het einde aansluit op het kanaal Oostende – Brugge. Op de terugweg reed ik via Zedelgem en dan om Roeselare heen om uit te komen op een mooie ronde. Langs het water is eigenlijk altijd wel mooi fietsen en ook het stuk tot Zedelgem was dikwijls erg mooi. Daarna het wat “gewoner” en het slot was vooral lastig, met een golvend terrein en wind.

https://www.strava.com/activities/5223702119

Een gedachte over “sport rit 170 Km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s