Gent – Ieper 87 Km

Vandaag keerde ik dus terug naar Ieper. Ik reed eerst naar Herentals om daar de trein te nemen tot Gent Dampoort. Lokeren of Sint Niklaas waren ook mogelijk, de F4 passeert net langs de respectieve stations, maar Dampoort leek me dus de vlotste optie. Er stond weer een goed voelbaar windje maar daar ga ik vandaag niet zo over klagen. In het begin en op het einde kreeg ik hem wel eens pal van rechts, wat dan even wat minder aangenaam was, maar ik had hem vooral in de rug en dat was wel leuk. Dat resulteerde natuurlijke nog eens in een mooi gemiddelde, een gemiddelde uit vervlogen dagen 🙂 .

https://www.strava.com/activities/5195957304

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s