sport rit 56 en Ieper 8,5 Km

Vanmorgen de dag begonnen met een klein rustig ritje, om de stramheid wat uit de benen te fietsen. Ook de wind deed het trouwens een stuk rustiger in de voormiddag.
Deze namiddag heb ik dan een klein wandelingetje gemaakt. De grote zoomlens voor mijn “echte” camera is al een tijdje defect. Voor “ver weg” foto’s was ik dus aangewezen op mijn pocket cameraatje, dat wel een opvallend stevige zoom heeft, maar voor “levend wild” heb je dan toch wel een beetje geluk nodig en ook de kwaliteit is dan natuurlijk ook wat minder dan “the real stuff”. Aangezien ik momenteel anders mijn geld toch niet kan spenderen, heb ik dan maar geïnvesteerd in een nieuwe. Vrijdag heb ik deze dan ontvangen, besteld bij een fotowinkel in Mechelen, en dus wou ik ze toch wel eens gaan testen. Ook met echt materiaal ben je natuurlijk afhankelijk van wat je in beeld krijgt maar na deze eerste test ben ik best gelukkig met mijn nieuwe aanwinst.
De lepelaars heb ik ook vandaag niet meer te zien gekregen, ik heb dus maandag schijnbaar toch het geluk van op de juiste moment op de juiste plaats te zijn geweest. Zo staat het trouwens ook op de info poster in de vogelhut: “ongeregeld in de voor- en najaar trek”. Je moet ze dus, zoals ik deed, net op de juiste moment treffen.

https://www.strava.com/activities/5150208200

https://www.strava.com/activities/5150211535

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s