Ieper 11 Km

Ik had eigenlijk willen fietsen vandaag, ik had nog eens een dikkebandenrit voorzien, maar dat is er dus niet van gekomen.
De voormiddag was nog erg mooi maar op de middag passeerde een bui, met daarbij ook de nodige hagel inbegrepen. Die had van voorbijgaande aard moeten zijn maar daarna leek het niet meteen te beteren. Uiteindelijk werd het dus weer een wandeling. Er zat nog een hele tijd nattigheid in de lucht, die pas verdween met een echte bui.
Ik deed nog eens mijn meest klassieke wandeling, de wandeling die ik al zo dikwijls deed maar toch altijd wel mooi is. Aan de Verdronken Weide zijn weer enkele lepelaars neergestreken, ik weet niet of dat blijvers of passanten zijn maar momenteel zitten ze er dus wel.

https://www.strava.com/activities/5114410966

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s