sport rit 80 Km

Het weer was vandaag nagenoeg hetzelfde als gisteren, met dezelfde lastige wind. Op het weerbericht heet dat dan “matig” maar ik heb al lang mijn eigen idee over die kwalificatie, voor de zeiler is dat misschien matig maar voor de fietser voelt dat heel anders aan. Om een makkelijker slot te hebben deed ik mijn rit eens in omgekeerde richting. Meestal rij ik in deze omgeving met de klok mee. In omgekeerde richting ging het vandaag op het einde wel erg vlot, dalend met de wind van achter 🙂 .

https://www.strava.com/activities/5096322349

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s