sport rit 85 Km

Na mijn actieve rustdag van gisteren mocht het vandaag terug een volwaardige rit zijn, met een passage langs de Leie van Bissegem tot Komen.
De wind was weer een stevige tegenstander, wat ze op TV ook beweren. Ik stel voor dat Ruben Van Gucht voortaan met de fiets naar zijn werk rijdt. Ik vond trouwens de vlaggen in beeld toch wel vrij strak staan voor “wat weinig wind”. Voor mij was mijn stuk van Bissegem tot Wijtschate alvast een ware lijdensweg. Origineel wou ik de rit nog wat verder uitbreiden richting 100 Km maar de wind veranderde dat plan.

https://www.strava.com/activities/5008351924

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s