sport rit 138 Km

Na de hoogtemeters van gisteren was het vandaag weer tijd voor de kilometers. Ik reed langs De Moeren en Nieuwpoort. Ik had deze rit eigenlijk liever morgen gereden, met een kleiner rustig ritje tussenin, maar ik dacht dat het dan misschien wat druk zou worden met de pakweg 180 fietsers die van Brugge naar De Panne gaan fietsen 🙂 . Bij Bulskamp reed ik heel even op hun parcours.
De wind was maar weinig zichtbaar maar viel me wel zwaar tegen, het begin en einde van de rit waren wreed lastig.

https://www.strava.com/activities/4997057859

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s