IJzerbroeken 64 Km

Mooie zonneschijn vandaag en dus kon er, na 10 dagen, eindelijk nog eens gefietst worden. Ik deed het wel nog met dikke banden en liet me nog eens voor een stuk leiden door de bordjes van de IJzerbroekenroute. Niet dat ik daarbij nieuwe wegen ontdekte maar het werd wel een mooie rit. In Lo raakte ik wel het spoor kwijt. Ik improviseerde dan maar een beetje om een stuk verder dat spoor terug te vinden om het nog wat verder, bij de Knokkebrug, definitief te verlaten. De route gaat van hier langs het kanaal terug naar Steenstraete maar ik koos voor een uitbreiding langs de Blankaart.
Er stond wel nog altijd een erg onaangename wind. Gelukkig stond die wel in het voordeel op de terugweg, wat zorgde voor een snel maar makkelijk slot.

https://www.strava.com/activities/4973230826

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s