sport rit 104 Km

Ook vandaag dus weer voor de koersfiets gekozen. De rit ging richting Nieuwpoort, langs kanaal en IJzer heen en een wat langere weg terug. De wind was weer eerder zwak maar ik voelde wel een duidelijk verschil tussen heen en terug, waarbij het op de terugweg veel vlotter bolde dan op de heenweg. Hij was ook eerder fris en dan nog meer in de kuststreek, waar het gewoon echt koud en grijs was. Ik hoorde vanmiddag op de radio nog een temperatuur van 16 á 17° vernoemen maar die heb ik zeker niet gehad. In de omgeving van de kust gaf de thermometer van mijn GPS zelfs maar 4°. Dat is natuurlijk geen geijkte thermometer maar hij geeft wel een goede indicatie van de gevoelstemperatuur.

https://www.strava.com/activities/4883692152

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s