sport rit 86 Km

Interessante weerberichten gisteren, volgens de VRT ging het ’s namiddags regenen in het westen terwijl VTM het vol overtuiging overal droog zag. Ze hebben nochtans allebei dezelfde bron, het KMI. De Apps neigden alvast naar VRT met regen van 15 uur.
Aanvankelijk, voor die weerberichten, was ik van plan om vandaag een wat grotere rit richting de Schelde te maken. Deze voormiddag twijfelde ik nog wat, de Apps waren ondertussen overgeheveld naar droog weer, maar uiteindelijk hield ik het op basis van de weerberichten en het uitzicht, met grijze wolken, toch maar wat dichter bij huis. Ik reed langs Diksmuide en Vleteren. Daarbij kon ik dan, indien gewenst, op verscheiden plaatsen voor een directere weg naar huis kiezen. Uiteindelijk was het niet nodig wat VTM bleek gewonnen te hebben, de wolken dreigden wel maar het bleef droog.
Er moest vandaag wat minder gevochten worden tegen de wind maar hij was wel nog goed voelbaar aanwezig.

https://www.strava.com/activities/4847960664

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s