Met Jaek en Nink 67 Km

De lente mag dan wel op komst zijn maar vandaag was dat toch nog niet zo voelbaar. Toch was het terug fietsweer, dikke banden fietsweer. Ik reed weer naar de hoppevelden maar deze keer “met Jaek en Nink”. Ik rijd natuurlijk wel vaker in die richting en ken er behoorlijk mijn weg maar het is leuk om het eens op een andere manier te doen en af en toe zit er wel een passage in waar ik maar zelden of nooit kom. Jaek en Nink rijden een route op kindermaat, ze hebben er nog een paar in de regio. Op zich zijn deze dus wat kort maar als je voor en na nog een verplaatsing moet doen dan kan het dus wel. Het begon dus rechtstreeks richting Poperinge, waar ik de ring nam om aan de buitenkant in te pikken op de aanloop van de route. Net voor terug in Poperinge verliet ik de route, deze keerde terug naar de aanloop van de route waar ik inpikte en ik had geen zin om langs dezelfde weg terug te keren. Ik reed dus door Poperinge om vanaf de andere kant terug naar Ieper te keren.

https://www.strava.com/activities/4812577283

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s