Hoppeland 75 Km

Het weer was op zich best mooi vandaag en dus trotseerde ik toch nog eens de wind, die nog steeds niet zo mooi was. Ik deed het wel met de, minder sportieve, dikke banden en liet me daarbij nog eens leiden. Ik vertrok naar de Lijsenthoek, waar ik de bordjes van de Hoppeland fietsroute al wel eens opgemerkt had. Die bordjes zouden dus mijn gids zijn. Het is best een mooie route maar waarschijnlijk interessanter in de zomer, wanneer de hop volop in groei staat. Nu is het eerder een rit langs veel palen in de grond 🙂 .
Voorbij het Canadabos was er een optie om een afkorting te nemen. Ik heb even getwijfeld maar ben enorm blij dat ik de optie niet nam. Even verder zag ik een tiental herten over een veld richting het bos draven. Met een beetje geluk zie je al eens een enkel of een paar herten op die manier en aantal, dat was ik nog niet tegengekomen.
Bij Vleteren verliet ik de route. Ze ging nog verder via de paters richting Poperinge, de hoofdstad van Hoppeland, maar ik vond het ondertussen wel genoeg en sloeg af om via Vlamertinge terug huiswaarts te keren.

https://www.strava.com/activities/4802302565

Een gedachte over “Hoppeland 75 Km

 1. Hey Danny,

  Ik denk dat ik je betrap op een ‘vautje’. In de westhoek en in Limburg lopen enkel Ree’kes en Reebokken rond, de Herten zitten in de Ardennen. 😉 Waarschijnlijk heb je jezelf al een beetje téveel aangepast aan het West-Vlaams, want voor een West-Vlaming zijn dat inderdaad allemaal “Herten”. Zelfs het voormalig baasje van Samson is voor een West-Vlaming een “Hertje” :-))))))))) Ik geniet wel dagelijks van mijn abonnement op uw blog!

  Blijf genieten, ‘coureuren’ en wandelen !!

  Groetjes, Dirk

  >

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s