Diksmuide 60 Km

Er stond nog steeds een erg stevige wind maar toch koos ik, ondanks de lijdensweg van gisteren, weer voor de fiets.
Ik reed vandaag weer langs het water/ijs. Langs de Blankaart ging het richting Diksmuide. Door de Blankaart werd de zijwind wel heel erg onaangenaam, het is niet alleen kopwind die erg lastig kan zijn. Vanaf Diksmuide ging het dan terug richting thuis. Ik besloot wel van niet langs het kanaal terug te keren maar een brug verder te rijden en via Reningelst te gaan, hoewel het langs de IJzer al stevig stoempen was en het na nog wat verder richting Ieper te draaien alleen maar erger zou worden. Ik wou echter toch die paar kilometers extra er wel bijnemen om aan de 60 Km te komen. Het bleek inderdaad wel zwaar vechten te zijn van Reningelst naar Ieper.
Als die wind er morgen nog staat zal ik misschien toch maar de fiets laten staan.

https://www.strava.com/activities/4786782543

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s