Ieper – Dikkebus Vijver 16 Km

Het originele plan was om vandaag nog eens terug te fietsen maar toen er, bovenop de vriestemperatuur, ook nog een stevig windje bleek te staan heb ik dat nog maar een dagje uitgesteld. Morgen wordt het in principe net een paar graden warmer en dan zou het toch moeten kunnen.
De wandeling ging vandaag rond Dikkebus Vijver maar een keer in omgekeerde richting en met een andere aanloop, langs Voormezele. In Dikkebus zaten er nog grote gaten in het ijs op de vijver. Op de terugweg bleek de wind inderdaad stevig te bijten.

https://www.strava.com/activities/4775860682

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s