sport rit 86 Km

De omstandigheden waren vandaag een stuk minder, lees vochtigere en dus vettigere wegen, maar toch fietste ik voor de derde dag op rij en voor de tweede dag met de koersfiets dus.
Ik ging tot op de schreve maar er niet over, ik had namelijk geen verklaring op zak 🙂 . In West-Vleteren moest ik mijn geplande route wat verleggen toen het baantje naar de Fintele nog steeds overspoeld bleek. Verderop langs de IJzer was er nochtans al veel water weggetrokken. De ooievaar hield zich nog steeds op dezelfde plaats op, bij de brug halfweg de Fintele en Knokkebrug.

https://www.strava.com/activities/4689903018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s