Ieper – Palingbeek 14 Km

Vandaag stond er echt wat veel wind om te fietsen, het werd dus terug een wandeling. Het ging richting Palingbeek maar de hele weg tot ginder bleef ik twijfelen of ik effectief in het domein zou gaan of gewoon er langs heen, gezien de vochtige omstandigheden momenteel. Uiteindelijk besloot ik van het toch maar te proberen en ik vond zelfs, op een paar korte stukken na, een behoorlijk goed bewandelbare route. Het slechtste stuk kan ik een volgende keer zelfs nog omzeilen met een kleine aanpassing.
Het was wel niet dezelfde Palingbeek waar ik terecht kwam als die van zaterdag nog. Het was op 3 dagen van winter naar herfst veranderd, in principe zou het andersom moeten gaan 😉 .

https://www.strava.com/activities/4647126449

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s