Bedevaart 60 Km

Nadat ik gisteren de dag maar gewoon uitgezeten heb, nam ik vandaag weer de dikke banden fiets. De rit vertrok richting Tyne Cot, waar ik inpikte op de Bedevaarts route. Die volgde ik dan tot het einde in Dadizele, met zijn basiliek het bedevaartsoord van de streek. Onderweg merkte ik plots dat ik op de Kapellekes route zat in plaats van de Bedevaarts. Ik ben dan maar een eindje op mijn spoor teruggekeerd om te zien of ik ergens een foute afslag kon vinden. Gelukkig moest ik daarvoor niet te ver terugkeren, een kilometertje. Op dat punt hingen inderdaad 2 bordjes en ik had dus naar het verkeerde pijltje gekeken. Een eind verder kwamen beide routes trouwens nogmaals samen. Vanaf Dadizele nam ik dan de gewone weg richting Ieper maar ook daar moest ik nog eens terugkeren nadat ik eerst in de verkeerde richting verder ging. Ik kom er niet zo dikwijls en dan kan dat al eens gebeuren 🙂 .

https://www.strava.com/activities/4587842563

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s