Ieper 11 Km

Er kon vandaag weinig goeds over het weer verteld worden: koude wind, grijs en nat. Toch kon het me er niet van weerhouden om te gaan wandelen. Ik trof daarvoor trouwens wel een droger intermezzo, pas op het einde vielen er weer wat druppels. Ik koos voor deze eerste Ieperse wandeling van het jaar mijn klassieke Zillebeke Vijver – Verdronken Weide route. Langs de Vestingen kon ik eindelijk ook eens een ijsvogeltje vastleggen. De foto op zich stelt niet veel voor, wegens teveel afstand en te weinig licht, maar hij toont wel dat ik ze niet zomaar uit mijn duim zuig 🙂 .

https://www.strava.com/activities/4566054978

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s