Wijnegem 62 Km en Vorselaar 4 Km

Ook vandaag koos ik dus weer voor de combinatie van fietsen en wandelen. Mijn rit zou een beetje een avontuur worden. Het plan was om eens te proberen hoe ver ik vanuit Grobbendonk langs “de andere kant” van de vaart zou kunnen fietsen richting het sluizencomplex van Wijnegem, vandaar zou ik dan wel langs een andere route mijn weg terug naar huis vinden. Dat langs de vaart fietsen bleek aan de andere kant niet erg te lukken. Om te beginnen moest ik in Grobbendonk al op mijn stappen terugkeren om rond de industrie te rijden. Een eindje verder, in Viersel, was het jaagpad al terug afgesloten. De officiele omleiding verwees naar de andere oever van het kanaal maar daar fietste ik al wel meer, ik probeerde dus langs dezelfde kant terug aan het kanaal te geraken maar dat bleek niet meteen te kunnen. Uiteindelijk kwam ik dus toch aan de gewone kant terecht. Vanaf de sluizen vond ik inderdaad via een andere route mijn weg terug maar echt vlot ging dat niet echt, bleek nog maar eens dat mijn richtingsgevoel niet altijd even goed is. Ik kwam wel op veel plaatsen waar ik nooit eerder was 🙂 .
Kort na vertrek merkte ik dat ik mijn cameraatje vergeten was maar ik keerde er toch niet voor terug. Echt fotogeniek waren de erg grijze omstandigheden sowieso niet echt. Ook voor de wandeling achteraf nam ik mijn camera niet mee. Met het grijze weer werd het toch ook al wat duister voor foto’s, ik heb er vandaag dus geen aan te bieden.

https://www.strava.com/activities/4555100326

https://www.strava.com/activities/4555099792

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s