Vorselaar 12 en 5 Km

Gisteren hebben we de storm maar laten overwaaien maar vandaag kon het dus weer. Mijn ochtendwandeling ging richting Herentals, langs de ondertussen beruchte “skiberg”. Al moet ik zeggen dat ik me niet kan herinneren dat ik die naam ooit gebruikt heb, de schaatsbaan was algemeen bekend maar aan de skiberg in Herentals heb ik geen herinnering. Skiën gebeurde wel in Deurne. Ik kwam veel “wielrenners” tegen maar dat vond ik, vooral het eerste uur, toch op de limiet. Het had vanmorgen echt wel gevroren op wat vochtige wegen. Het was wel zalig wandelen in die windstille vrieskou. Op het einde van de wandeling kwam ik ook nog een hert tegen maar jammerlijk in een erg trieste toestand 😦 . Het bewijst wel dat ze in de buurt zijn 🙂 .
Na de middag ging de wandeling weer rond het dorp.

https://www.strava.com/activities/4529784448

https://www.strava.com/activities/4529784639

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s