Westvleteren 35 en 9,5 Km

Vandaag nog eens op verplaatsing gegaan om te wandelen. Ik reed naar De Vrede, bij de paters, in Westvleteren om daar de Sint-Sixtus wandeling te doen. Ik had ook gedacht om daar nog eens een six-pack van de paters te kopen, het café is uiteraard gesloten maar het winkeltje is open zoals ik vooraf had gecheckt, maar toen ik er aankwam stond er echter een lange lijn aan te schuiven en dat had ik er niet voor over. Het zal voor een andere keer zijn dus.
Aan de Sint-Sixtus wandeling breidde ik halfweg een extra lusje de wandeling op zich is maar 7 Km. Het was nochtans niet de simpelste wandeling van het moment, omdat het er wreed vettig bij lag. Op vele plaatsen leek het meer op schaatsen dan wandelen.

https://www.strava.com/activities/4433381818

https://www.strava.com/activities/4433777252

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s