Ieper 15,5 Km

Het was gisteren kantje boordje maar net toen ik me ging klaarmaken om te wandelen viel er weer een bui en het is er dus toch niet van gekomen, er zouden later trouwens nog wel een paar buitjes vallen.
Ook vandaag was het weer bijzonder grijs maar de lokale weerberichten en -apps beloofden een droge namiddag, ze waren dus fout. Eerst leek het nog gewoon wat vochtigheid in de lucht maar het zou uiteindelijk toch echt wel gaan regenen. Het is nooit plezant maar gelukkig stoort het wandelend toch wat minder dan fietsend, al kwam ik er van die soort ook nogal wat tegen.
Ik ging nog eens naar Dikkebus Vijver maar keerde voor de verandering eens langs de andere kant weer, langs Dikkebus zelf dus.

https://www.strava.com/activities/4420919694

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s