sport rit 75 Km

Van de druilerige dag van gisteren heb ik nog eens een dag zonder gemaakt maar vandaag kon het natuurlijk wel terug, het werd dus een ritje met de koersfiets. Het was wel nog enigszins fris en bewolkt maar wel goed om te fietsen met aanvankelijk weinig wind, die trok wel een beetje aan in de loop van de rit maar werd nooit storend.
Bij aankomst, bijna letterlijk voor mijn deur, kwam ik nog een oude bekende tegen, Serge Beeckaert, die ik al een paar jaar niet meer gezien had, sinds mijn laatste rit met Velotour geloof ik. Hij was ook aan een fietstochtje bezig maar dan gewoon met zijn stadsfiets.

https://www.strava.com/activities/4379748880

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s