Ieper 15 Km

Ik had gedacht van vandaag, met dit mooie weer, te fietsen maar toen ik in de voormiddag naar de bakker ging leek er toch wel veel wind te staan, waardoor ik uiteindelijk toch maar weer voor wandelen koos. Na Zillebeke Vijver op maandag ging het vandaag weer naar die andere vijver in Dikkebus. Ik vond het toch wel weer raar om in november bomen in bloei te zien komen, ik herinner me dat ik vorig jaar ook al eens verwonderd was over die bomen.
Tijdens de wandeling kwam de bewolking opzetten en na thuiskomst werd het ook wat vochtig.

https://www.strava.com/activities/4356526901

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s