Lier 51 en 4,5 (en 40) Km

We zijn vandaag eens op verplaatsing gaan wandelen voor een rondje rond Lier. We hebben deze verplaatsing natuurlijk niet met de fiets gemaakt maar ik heb ze dan maar, een beetje symbolisch, wel vanmorgen gemaakt door nog eens mijn Lier ritje te doen. Ik heb voor vertrek wel wat getwijfeld om te fietsen vanwege de mist maar ik dacht wel een beetje licht te zien doorschijnen waardoor ik de indruk kreeg dat het wel snel zou opklaren. Dat bleek wel een licht optimistische interpretatie, pas rond Lier begon het stilaan te beteren.
We hebben met de familie altijd wel een connectie met Lier gehad. We hadden er een Tante Nonnetje in het klooster en een Tante Pauline als dienster bij mijnheer Baron, technisch gezien eigenlijk tantes van moeder maar ook voor ons waren het gewoon tantetjes. Vader was ook zijn hele leven supporter van Lierse SK en zelfs ik ben er als kind wel eens mee naar het voetbal geweest. Uiteindelijk liepen mijn broers en ik alledrie ook school en op internaat. Ook na schooltijd kwam ik er nog wel eens maar nu was het toch alweer een tijdje geleden, op de fietspassages langs de ruimere buitenkant na. Het was dus leuk om nog eens naar Lier te gaan maar het Lier van nu is wel niet meer het Lier dat ik destijds kende.
En met de verplaatsing naar Lier reed ik ook nog eens een 40 Km met de auto, dat is pas echt uitzonderlijk de laatste jaren 🙂 .

https://www.strava.com/activities/4321210557

https://www.strava.com/activities/4322561164

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s