Westouter 31 en 12 Km

Vandaag ondanks de wind toch met de fiets op verplaatsing gegaan, voor een heuse bergwandeling 🙂 . Ik had eigenlijk al snel spijt van die beslissing, want het was bepaald niet plezant op de fiets, maar eens vertrokken ging ik ook niet meer terugkrabbelen.
Toen ik uiteindelijk toch in Westouter geraakt was, ging mijn wandeling over de Sulferberg, de Rodeberg, de Baneberg en de Zwarteberg. Op de Zwarteberg was de horeca overigens gewoon open, voor zover ik weet nochtans op Belgisch grondgebied. De skilift 😉 was niet open 🙂 .
Het was weer een erg mooie wandeling maar op verscheiden plaatsen wel vrij vettig, wat met name niet aangenaam is als het op en af gaat. Er waren de hele tijd wel ergens erg donkere wolken in de omgeving maar regen heb ik, op een paas verdwaalde druppels na, niet gehad.

https://www.strava.com/activities/4246474539

https://www.strava.com/activities/4246739642

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s