Nijlen – Vorselaar 11 Km

Vandaag dus niet gefietst maar gewandeld vanwege de verplaatsing naar de Kempen, mijn eerste verplaatsing op rekening van de belastingen met de railpass van de regering. Ik ben eens nog een halte vroeger afgestapt voor een keer een, uiteraard wat langere, wandeling langs andere wegen. Ik herinner mij de binnenweg van Nijlen naar Grobbendonk als een kleine asfaltweg tussen de bossen. Op het eerste zicht lijkt dat nog steeds zo maar bij nader inzien gaat het tegenwoordig toch vooral tussen villa’s en parken, officieel waarschijnlijk “gewoon” tuinen. Ik zag in de omgeving wat wild maar ook dat zat hier natuurlijk achter een afsluiting. Verder zag ik ergerlijk veel wegwerpmaskers, wegwerpmasker wil niet zeggen dat je dat zomaar overal moet doen.

https://www.strava.com/activities/4202172886

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s