Heuvelland – Ploegsteert 60 Km

Gisteren was een echt luie dag waarbij ik maar één keer even buiten geweest ben om de vuilbak binnen te halen, het was dan ook een wreed miezerige dag.
Vandaag ben ik dan wel terug buiten gekomen voor weer een dikke banden rit. Het ging langs Heuvelland richting Ploegsteert en omdat ik toch op dikke banden was nam ik daar nog eens de beruchte Plugstreets. Deze zijn tegenwoordig eerder half verhard dan onverhard maar dat maakt het eigenlijk nog wat erger, het schuift wat minder maar davert des te harder. Na de Plugstreets was het nog dikwijls stoempen, met de wind tegen.
Misschien dat ik morgen nog wel eens de koersfiets neem.

https://www.strava.com/activities/4194012455

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s