Baal 80 Km

Vrijdag is kaartdag voor moeder, voor mij werd het dus nog eens een stevigere solo rit. Ik ging vandaag op bezoek bij Sven Nijs, op de Balenberg in Baal. De omloop heb ik er niet gedaan, een crossfiets maakt van mij nog geen crosser 🙂 .
Deboosere had het gisteren tijdens zijn weerbericht over een “uitdovend” briesje, terwijl op zijn kaart wel windkracht 3-4 vermeld stond. De kaartenmaker bleek beter dan de prater, ik vond dat “briesje” vandaag best stevig en van uitdoven heb ik niets gemerkt.

https://www.strava.com/activities/4077739369

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s