Ieper 8 Km

Ook vandaag, tussen de vroege voormiddag en de verwachtte late namiddag buien, weer gewandeld. Ik deed de korte versie van vrijdag, zonder de vijver dus. Ik zag langs een van de eilandjes in de vesten ook 2 ijsvogeltjes maar kreeg ze niet voor de lens, ze landden in het gebladerte en daar vond ik ze niet terug. Ik zag overigens ook langs het kanaal, tussen de 2 sassen in Boezinge, al een paar keer een ijsvogeltje. Ze schijnen dus toch behoorlijk aanwezig te zijn in de regio maar je ziet ze toch maar zelden.

https://www.strava.com/activities/3954576959

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s