Ieper 11 Km

Gisteren voormiddag regende het in Ieper. Na de middag was het wel mooi maar vanwege de warmte en de wind heb ik er toch maar een rustdagje van gemaakt. Ik heb dan maar passief de tijdrit gedaan maar heb me daarbij schijnbaar geforceerd, een verkeerde houding in de zetel, want ik kreeg last van de onderrug / heup. Ook vandaag had ik daar nog last van, voor niets goed zo’n rustdag 🙂 . Een fietstocht, voorover gebogen naar het stuur, leek me dus geen goed idee maar een wandeling kon wel. Eigenlijk is dat sowieso niet slecht met deze wind, misschien is het ook wel gewoon een extra excuus om niet tegen die wind te vechten.

https://www.strava.com/activities/3945390701

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s