sport rit 64 Km

Vandaag nog eens een “ouwe mannen ritje” gedaan, geen diepgaande inspanningen maar zo soepel mogelijk pedaleren. Daarmee spreek ik mezelf eigenlijk direct tegen, die echte ouwe mannen rijden dikwijls wel aan een trager tempo maar op een gigantisch verzet. Bij mij gaat het dus wel om de soepelheid. Dit soort ritten zijn vermoedelijk veel beter voor de gezondheid dan die meer gedreven exemplaren maar ik ga voorlopig toch nog meestal voor die wat sportievere inzet. De volgende dagen, bij deze tropische temperaturen, misschien toch wat minder.

https://www.strava.com/activities/3877215856

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s