sport rit 71 Km

Gisteren heb ik er vanwege het zielige weer een rustdagje van gemaakt, dat is soms ook al eens goed, maar vandaag rekende ik op een droge namiddag om toch een ritje te maken, hoewel de bewolking weinig geruststellend was. Onderweg kreeg ik wel wat opklaringen maar ik ben er ook van overtuigd dat ik in de omgeving van Polinkhove en Vleteren een paar buitjes maar net gemist heb, ik zag een beetje verder een tamelijk duidelijk watergordijn hangen.
De wind was weer behoorlijk stevig vandaag, of zoals ze op het weerbericht zeggen “matig”. Ik heb ook mijn rijrichting aangepast aan de wind zodat de tegenwind in het midden zat.

https://www.strava.com/activities/3811161293

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s