Ieper 14 Km

Het was vanmiddag al een tijdje droog maar ik vond de wind en regendreiging toch te hoog om te fietsen, het werd dus terug een wandeling. Ik ging nog eens naar Dikkebus Vijver maar nam voor de gelegenheid eens de lange weg rond de vijver in plaats van het korte stukje dat ik anders neem. Ik recupereerde dat wel door op de terugweg het Tortelbos rechts te laten liggen.
De lucht was de hele tijd enigszins vochtig maar op het einde ging het ook voldoende miezeren om de weg vochtig te maken. Ik zag toch verscheiden fietsers die zicht door regen en wind niet lieten afschrikken.

https://www.strava.com/activities/3712335477

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s