Ieper 14 Km

Ik had gedacht om vandaag nog eens te kunnen gaan fietsen maar het is er dus niet van gekomen. Ik dacht zelfs aan de mogelijkheid om in de voormiddag te gaan fietsen, terwijl de wind nog wat rustiger was, maar ik had nog een paar dingetjes te doen en dat ging dus niet echt. Achteraf gezien nog een geluk wat later trokken een paar buitjes over.
In de namiddag was het droog maar er waren wel nog dreigende wolken, het werd dus toch weer een wandeldag. Ik heb ook nog overwogen om een eindje op verplaatsing te gaan wandelen maar vond dat uiteindelijk wat teveel gedoe en vertrok dus toch gewoon van thuis. Ik ging wel nog eens wat verder weg van huis.
Eigenlijk had er in de namiddag toch ook wel gefietst kunnen worden, gaandeweg kwamen er bredere opklaringen, maar er stond toch ook wel een stevige wind die dat eerder onaangenaam zou gemaakt hebben.

https://www.strava.com/activities/3702741799

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s