Ieper 6,5 Km

Ook vandaag dus weer gaan wandelen. Het werd een kortere versie van gisteren, waarbij ik ook even gaan shoppen ben voor een nieuwe telefoon. Ik behoor tot de kleine groep van mensen die hun telefoon ook wel eens afzetten maar mijn huidig exemplaar heeft ondertussen bijna 10 minuten nodig om op te starten, tijd om te vervangen dus. Ik zal echter nog eens terug moeten gaan, ze hadden mijn gewenste exemplaar niet in voorraad dus moet ik nog eens terugkeren om hem te gaan afhalen.
Ik kreeg onderweg af en toe wel wat gemiezer maar niets waar je voor thuis zou blijven.

https://www.strava.com/activities/3692605110

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s