Vorselaar 4 Km

Vandaag de verplaatsing gemaakt voor een weekje Kempen, de jongste trekt voor een week de grens met Nederland over en ik kom hem zo’n beetje vervangen 🙂 . Omdat ik voor een week een beetje meer mee heb dan voor een paar dagen heb ik die verplaatsing met de trein gemaakt, er wordt trouwens terug gecontroleerd op de trein. Hoewel er met mijn crossfiets wel een fiets permanent bij moeder staat heb ik toch ook een gewone koersfiets meegenomen om ook al eens een sportiever ritje te doen. Vandaag is die fiets echter nog op stal gegaan, ik heb vanmiddag wel met moeder een klein wandelingetje gemaakt.

https://www.strava.com/activities/3648744152

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s