rond Poperinge 58 Km

Vanmiddag lang getwijfeld wat ik zou doen, wanneer ik door het venster keek had ik niet de indruk dat het snel zou gaan regenen maar alle voorspellers leken het eens te zijn van wel. Uiteindelijk besliste ik om de trekkingfiets te nemen, als het dan zou gaan regenen dan is deze toch minder vervuilend.
Mijn rit ging eigenlijk dus in een grote lus rond Poperinge, over wegen waar ik wel meer kom.
Ik hield het uiteindelijk toch droog maar met de koersfiets had ik wat langer en vooral een stuk verder gefietst, je bent dus nooit zeker wat je dan zou tegengekomen zijn. Bovendien stond er een wel erg stevig windje. Dat was ook vandaag lastig, op sommige momenten op de terugweg kwam ik nog met moeite vooruit, maar omdat je met deze fiets minder sportief fietst stoort het toch wat minder. De trekkingfiets was dus toch wel de betere optie vandaag, bovendien had ik al gezegd dat ik dat eens meer zou doen.

https://www.strava.com/activities/3598161756

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s