De Moeren 109 Km

Vandaag dus weer naar De Moeren geweest maar deze keer op een andere manier met een andere fiets. Na mijn trekkingfiets is nu ook mijn crossfiets opnieuw in orde en dus besloot ik van eens een rustigere meer toeristische rit te doen.
Ik reed door Poperinge rechtstreeks richting Watou, vanwaar ik aansluiting maakte met mijn normaal parcours richting De Moeren. In Bulskamp nam ik deze keer de richting naar Veurne maar voor een uitgebreid bezoek daar moet ik misschien maar eens terugkeren, ik nam er wel even de tijd voor een meeneem koffie. Vanaf Veurne had ik een route uitgestippeld over minder- en onbekende wegen. Wegen ook waar ik niet zo vaak kom omdat ze niet racefiets geschikt zijn, zoals bijvoorbeeld door het Bos van Houthulst.
Er stonden nogal wat windmolens op de menu vandaag: eentje in Leisele, eentje in De Moeren, tussendoor ook eentje wat verderop in Frankrijk en uiteindelijk ook eentje bij verrassing in Avekapelle op het onbekende deel van het parcours.
Nu al mijn fietsen terug OK zijn ga ik dat misschien wel eens meer doen, zo’n rustig toeristisch ritje tussendoor. Ik had vandaag alvast een mooie dag met teveel foto’s 🙂 .

https://www.strava.com/activities/3547476895

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s