sportrit 85 Km

Vandaag weer een beetje meer op tempo gereden.
De weermannen vinden het schijnbaar nogal meevallen met de wind maar voor mij valt hij nog best lelijk tegen. Het is natuurlijk ook wel zo dat, bij golvende wind, de weermannen eerder de onderkant van de golf meten terwijl de fietser altijd tegen de bovenkant van de golf fietst, dat scheelt ook wel dikwijls.
Tegen het einde van de rit ben ik ook Olli nog gekruist, met de pedelec onderweg naar huis. Die lacht waarschijnlijk wel een beetje als hij hoort over een “op tempo” gemiddelde van 28,5 KmH. Ook als hij niet elektrisch rijdt is hem dat toch wat laag 🙂 .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s