Vorselaar – Ieper 174 Km

Vandaag weer de lange verplaatsing terug naar Ieper gemaakt. Ze was in principe maar zo ver als donderdag maar wel langer vanwege de behoorlijk stevige tegenwind.
Ik had donderdag, bij wijze van experiment, eens de andere voetgangers- / fietserstunnel genomen naast de Kennedytunnel, in de veronderstelling ook dat het daar wat rustiger zou zijn. Het was er inderdaad ook rustiger maar het ging er toch een stuk minder vlot, vandaag nam ik dus gewoon weer de gewone Sint-Annatunnel. Op de afstand had dat geen invloed. Wat wel invloed had op de afstand was de lus die ik even verder maakte omdat de Antwerpenaren nog altijd hun bepijling van de F4 fietsroute op punt hebben. Het is al een stuk beter dan vorig jaar, toen reed ik nog langs de weg naar Zwijndrecht, maar op een splitsing ontbreekt toch nog een bord en ik nam dus de verkeerde richting. Nu, ik ken nu de situatie en het zal de volgende keer niet meer gebeuren.
Van even voor Landegem tot Ooigem was de wind al eens wat minder nadrukkelijk in het nadeel maar van Ooigem naar Roeselare, langs het kanaal dus, was vreselijk. Van Roeselare naar Ieper, dat gewoonlijk wel lekker loopt, ging vandaag ook niet altijd even vlot.
Uiteindelijk reed ik 3 Km verder en een half uur langer dan donderdag maar al bij al ben ik vandaag met mijn gemiddelde van 26 KmH in de omstandigheden best wel tevreden. Ik was wel blij dat ik thuis was.

https://www.strava.com/activities/3504316910

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s