sportrit 63 Km

Vanmiddag was er echt wel weinig wind, de vlaggen hingen slapjes naar beneden, maar voor mij was het verschil tussen windop en windaf toch nog merkbaar. Ik zal altijd wel een watje blijven als het wind betreft. Voorbij halfweg hingen trouwens niet meer alle vlaggen slapjes naar beneden.
Ik reed vandaag nog eens naar de Leie, dat was ondertussen al even geleden. Ik stak ze nog wel een aantal keren over maar ik reed er hier niet maar langs, boven Ooigem wel enkele malen maar dat is een andere omgeving. Het was vandaag trouwens vrij rustig tussen Wevelgem en Wervik.

https://www.strava.com/activities/3482305772

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s