sportieve rit 180 Km

Vandaag nog eens een echte lap op gegeven met een rondje langs Gent. Het was alweer een tijd geleden dat ik dit rondje deed. Het stond sowieso nog niet zo dikwijls op het programma maar ik denk dat dit tijdens deze corona dagen wel eens meer het geval zou kunnen zijn. Rond Gent was het weer goed opletten voor de juiste afslag, ook al omdat het fietspad langs de buitenkant van de ring over een stuk afgesloten was en ik het kanaal moest oversteken naar de binnenkant van de ring. Alles ging echter behoorlijk vlot, eigenlijk kan het er ook niet echt mislopen.
Omstreeks 14 uur, omgeving Deinze, kwam er toch wat meer wind opzetten en dat maakte het hier en daar nog behoorlijk lastig. Af en toe kreeg ik ook een verdwaalde regendruppel maar regenen deed het niet.

https://www.strava.com/activities/3391335630

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s