sportrit 94 Km

Omdat er in de voormiddag wat minder wind staat en ik vanmorgen toch niets speciaal te doen had, de voedsel en drank voorraad is nog voldoende, heb ik vandaag maar eens voor een ochtendrit gekozen. Het betekent wel dat ik voor de gelegenheid eens pas ’s avonds zal warm eten.
Er stond bij vertrek allicht inderdaad wel wat minder wind maar ik vond hem toch al vlug toch behoorlijk stevig aantrekken.
’s ochtends fietsen betekent ook dat ik vanmiddag nog eens tijd heb voor een cremeke. Het ijssalon op de markt is, met aangepaste openingsuren en de klassieke beperkingen, terug geopend en je moet de lokale economie toch zoveel mogelijk steunen in deze tijden 🙂 .

https://www.strava.com/activities/3335265553

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s