sportrit 151 Km

Gisteren dus eens een rustdagje genomen. Een beetje later op de middag had een wandeling of zelfs nog een ritje wel gekund maar behalve een paar keer heen en weer naar de wasserij heb ik dus niets gedaan.
Daarom heb ik er vandaag maar eens een lap op gegeven. Het was de bedoeling om het rondje geleidelijk uit te bouwen maar ik had er zin in vandaag en heb dan maar een paar stappen overgeslagen. Ook al omdat er de volgende paar dagen, volgens de windvoorspelling, misschien weinig of niet gefietst zal worden. De wind was vandaag al erg goed voelbaar en de volgende dagen zouden ze er nog een stuk bovenop doen, het zal waarschijnlijk dus eerder wandelen worden. De wind stond vandaag wel wat gunstiger, hij stond wat meer noordelijk en over de IJzer dus wat meer in het voordeel.

https://www.strava.com/activities/3322283861

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s