sportrit 124 Km

Vandaag op deze, voorlopig even laatste, mooie dag nog eens voor de lange afstand gekozen. Ik had me daarbij voorgenomen om deze keer in Bulskamp niet dezelfde fout te maken als vorige week maar een ezel stoot zich schijnbaar toch 2 keer aan dezelfde steen 🙂 . Ik heb het deze keer wel anders opgelost.
Er stond een stuk minder wind maar van Veurne naar de IJzer viel het toch weer behoorlijk tegen. Hij stond er eigenlijk vooral van opzij maar de kleine kronkelingen naar links of rechts maken dan een wereld van verschil. Gelukkig kon ik hem voorbij de IJzer de rug toekeren, de terugweg ging vlotjes vandaag.

https://www.strava.com/activities/3284995817

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s