sportrit 101 Km

Ook vandaag weer een stevige rit gemaakt maar niet zo’n snelle. 2 dagen na mekaar “koersen” is nog van het goede wat teveel, vandaag heb ik eerder als een echte wielertoerist gereden. Het komt er op neer dat ik gisteren op dezelfde tijd 10 Km meer deed.
Overigens was de wind vandaag weer goed voelbaar.
Vandaag ook weer een oud collega, Marc Dewilde, tegengekomen maar deze keer heb ik niet gezondigd, gewoon door gereden. Ik ben ook niet zeker of hij mij wel herkend heeft, we hebben nochtans voldoende kilometers samen afgelegd met Velotour.

https://www.strava.com/activities/3275803334

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s