sportieve rit 111 Km

Na mijn relatieve rustdag van gisteren ben ik vandaag weer voor een stevigere rit gegaan en ik heb die ook behoorlijk stevig uitgevoerd.
Bij Veurne kwam ik even langs de grote weg uit, waar ik niet noodzakelijk wou zijn, net ervoor in Bulskamp even een verkeerde keuze gemaakt. Ik kwam echter al snel terug op bekend terrein terecht.
Het nadeel van deze rit was dat ik van vrij ver, vanaf Veurne, tegen de wind moest terugkeren. Ik maakte op de terugweg wal af en toe een zijsprong om die kopwind even te breken en het tempo wat te onderhouden, en zo hield ik op het einde van de rit toch nog een stevig gemiddelde van 30 KmH over. Er was een tijd dat dit zowat de norm was, toen ik ook nog geregeld kon trainen met Olli, maar tegenwoordig is dat echt wel snel. Ik heb de laatste 10 Km wel stevig moeten vechten om die 30 te houden maar als die er zo kort voor het einde nog staat dan komt schijnbaar toch die oude sportieve vechtlust terug naar boven en het is dus net gelukt. Den ouden is dus nog niet helemaal versleten.

https://www.strava.com/activities/3254216864

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s