sportrit 69 Km

Vandaag dus de wind nog eens getrotseerd met de fiets. Er stond dan wel wat minder dan de afgelopen dagen maar het was toch nog dikwijls stoempen, niet in het minst langs de IJzer. Normaal zou ik daar de wind in de rug hebben maar ik reed voor de gelegenheid eens in de andere richting van gewoonlijk om een vloeiender einde te hebben, wat ik ook wel gehad heb. De laatste 20 Km gingen overwegend bergaf en windaf.
Ik had niet veel later moeten vertrekken vandaag, toen ik thuis boven kwam merkte ik al vlug dat het plots wel heel erg grijs werd en ondertussen vielen ook al de eerste druppels.

https://www.strava.com/activities/3113632387

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s