wandelen Vorselaar 13 Km

Gisteren weer de verplaatsing terug naar de Kempen gemaakt. Dat was eigenlijk de eerste stap in een lange verre reis maar de volgende stap komt wel pas dinsdag. Alleszins had ik wat veel bagage mee om te voet naar Vorselaar te stappen, hoewel het er mooi weer voor was.
Vandaag kon er natuurlijk wel weer terug gewandeld worden. Hoewel het met name rond de Verdronken Weide, de Palingbeek en in de Gasthuisbossen best heel mooi is, heb je hier in de Kempen toch direct meer een groot natuur gevoel. Verder is het onderweg nog volop paddenstoelen seizoen maar ik koos vandaag voor meer algemene herfst- en omgevingsbeelden. Voor de liefhebbers is het overigens ook nog volop schiet seizoen, zowel in de Westhoek als in de Kempen wordt er deze dagen veelvuldig in het wild geschoten.
Fietsen had ook gekund vandaag maar dat komt voorlopig niet ter sprake. Omdat de Nieuw Zeelanders, die in verre afzondering leven, erg bevreesd zijn voor de besmetting van hun natuur door vreemde organismen moet mijn fiets bij aankomst in Nieuw Zeeland smetteloos proper zijn en aangezien hij zijn grondige wasbeurt reeds gehad heeft is hij even technisch buiten gebruik.

https://www.strava.com/activities/2852457006

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s